maanantai 6. toukokuuta 2013

Paljaat jalat, onnellinen keho

Lumet ovat viimein sulaneet, jippii! Edessä on melkein puoli vuotta aikaa tallustella paljain jaloin Äiti Maan pinnalla. Millainen kuhina maassa käykään nyt, kun kaikki pienen pienet eliötkin ovat liikkeellä.
Kannattaa käyttää hyväkseen ilmaista terveydentukihoitoa!
Moni varmaan miettii, että miksi pitäisi sitten satsata rahaa maadoituslakanoihin ja muihin tuotteisiin. Näin kesäaikaan pärjää vallan hyvin ilmankin. Mutta edessä on taas pitkä ja kylmä talvi. Suora paljasjalkamaadoitus muuten toimii kipujen helpottajana. Kokeilepa seuraavan kerran, kun sinulla on esimerkiksi päänsärkyä. Istu ulkona paljaat jalat maassa vähintään 20 minuuttia ennenkuin otat pillerin purkista. Pika-apu moneen vaivaan!
Mutta jos haluat satsata terveyteesi pitemmällä tähtäimellä, ovat tuotteet siihen omiaan. Jokaöinen maassa nukkuminen omassa sängyssä on ylellistä. Ilman itikoita, muurahaisia ja muita ötököitä!
Elämä on valintoja täynnä. Jokaisella on oma arvomaailmansa ja asiat, joita pitää tärkeinä.
Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän kaikki luonnonmukainen on alkanut kiinnostaa. Koska luonnosta löytyvät kaikki tarvittavat elementit. Ilman keinotekoisia aineita, jotka eivät millään muotoa kuulu elämäämme.
Joskus tuntuu, että pesemme ja puunaamme itsemme sairaiksi. Tai ensin pesemme pois kaiken luonnollisen ja korvaamme sen keinotekoisilla aineilla. Ja ne ovat kaiken kukkuraksi uskomattoman kalliita. Ryppyjä kertyy jokaisen naamaan - eletty elämä saa näkyä. Vielä kun yhtälöön lisää nykyisen ravinnon, niin luonnonmukaisuus on muisto vain!
Milloin sinulla on ollut kunnolla likaiset jalat? Kuraiset paljaat jalat? Miltä se tuntui?
Olkoon tämän kesän motto: 
Dirty enough to be healthy but clean enough to be happy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti